De Zout

De Zout

De Zoutwatercommissie van Orionis organiseert elk jaar het SLAK! Dit jaar zijn we met 8 toppers die ervoor zorgen dat het hele weekend soepeltjes verloopt. We zullen ze onszelf even voorstellen:

Marije

Voorzitter

Hallo lieve Slakkers! Dit jaar mag ik als voorzitter van de zout eindelijk weer het SLAK organiseren en iedereen zien strijden voor winst op het water of in de kroeg. Ik ben lid van orionis sinds 2016 en sindsdien altijd grote fan geweest van het SLAK en het Skûtsje silen. Van kleins af aan altijd al kijken naar hoe de grote jongens het doen in de SKS, nu super enthousiast om het zelf te mogen doen door mee te varen op de Tiid. Als echte Friezin altijd op het water te vinden in wat voor boot dan ook. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens SLAK op het water of met een biertje in de hand op de kade!  

Marieke

Secretaris

Hee zeilers en feestgangers, na de teleurstellingen van de vorige twee Slaks, hopen we heel, heel hard dat Slak 2022 wél door kan gaan. Als dat zo is, gaan we er zeker een extra groot feest van maken! Door mijn pabo studie zijn mijn organisatorische skills flink gegroeid, dus hopelijk kan ik daarvan profiteren in mijn rol als secretaris zoutje. Verder kan ik matig zeilen (gaat veranderen ooit), maar meehelpen, zonnen en feesten gaat me goed af :). Ik zie jullie snel brak op Slak overdag en na vijf weer vol vloeibaar goud in het lijf. 

Dylan

Penningmeester

Hey allemaal, ik ben de nieuwe penningmeester van de Zout! Ik kijk er erg naar uit om mijn steentje bij te dragen in deze commissie en hoop een geweldig resultaat te kunnen neerzetten. Ikzelf heb nog niet eerder het SLAK meegemaakt, dus zal zoals de meesten dit geweldige evenement voor het eerst meemaken. Omdat ik bij de Zout zit zal ik dit jaar niet met het prachtige dispuut Boeien meekunnen reizen, maar zal dit geweldige gezelschap zeker vertegenwoordigen. Spreek me vooral aan als je mij ziet rondlopen, dan doe ik graag een pilsje met je. Ik studeer IBA aan de VU, houd van American Football en tegen Tequila zeg ik nooit nee. Als je begint met een van die drie onderwerpen dan praten we zo de avond weg. Hoop jullie allemaal daar te zien!

Tobias

Havens en acquisitie

Ha Slakkers,

Mijn naam is Tobias en houd me dit jaar weer bezig met havens en acquisitie. Zo probeer ik de Friesche havenmeesters te verstaan om het contact te onderhouden en ligplekken te regelen. Verder ga ik aan de slag om ergens een goede sponsordeal uit te slepen, om zo het SLAK nóg aantrekkelijker te maken.
Ondanks dat we aan het lot van de coronamaatregelen overgelaten zijn, heb ik er alle vertrouwen in dat er dit jaar, in wat voor vorm dan ook, een SLAK plaats gaat vinden. En wat voor een! Na twee jaar stilte belooft het een fantastisch evenement te worden.
Zelf ben ik fanatiek zeiler. Echter, heb ik geen skûtsje-ervaring, dat moet er nog van komen…
Tot op SLAK 2022!

Luuk

Wedstrijdcomité

Emma

Feest, eten en drinken

Hallo lieve lezers, mijn naam is Emma en dit jaar mag ik de rol van lid feest, eten en drinken in de ZOUT vervullen. Ik ben vaak op het water te vinden en het zeilen gaat me ook redelijk goed af, maar een goed feestje of borrel ben ik ook het liefst #bij. Bootje varen én biertje drinken dus. De perfecte combo. Vol goede moed, hoop ik na het verdriet van SLAK 2020 en het afgelopen corona jaar (waarin we al veelste veel feestjes hebben moeten annuleren) voor jullie op het komende SLAK een knalfuif te organiseren! Verder studeer ik geneeskunde, dus als er iemand crasht tijdens een handstand adt by Anne kan dat gefixt worden 😉 kusje & een pleister er op!

Adjua en Sarah

Inschrijvingen

…….