De Zout

De Zout

De Zoutwatercommissie van Orionis organiseert elk jaar het SLAK! Dit jaar zijn we met 7 toppers die ervoor zorgen dat het hele weekend soepeltjes verloopt. We zullen ze onszelf even voorstellen:

Julie

Voorzitter

Julie is de nieuwe voorzitter van de Zout. Zij doet meestal alsof ze dingen kan, een beetje zeilen en een beetje organiseren. Een goede voorzitter delegeert veel 😉 maar als het om borrelen gaat doet ze niet alsof, daar is ze altijd fanatiek bij. Uiteraard is het lievelingsevenement SLAK en hopelijk kunnen we het dit jaar wel organiseren. Mocht het weer niet door kunnen gaan komt julie haar studie goed van pas en kan pleegzuster bloedwijn iedereen een hartversterkertje aanbieden. Maar voor alsnog hopen we dat we weer een legendarisch SLAK kunnen neerzetten en met onze bolletjes in de wind kunnen varen. 

Marieke

Secretaris

Als je dit leest betekent dat dat SLAK 2021 waarschijnlijk doorgaat en dat vind ik helemaal fantastisch. Na al het werk van de Zout van vorig jaar en de teleurstelling van het aflasten van het lustrum slak, gaan we er dit jaar zeker weten een extra groot feest van maken. Door mijn pabo studie zijn mijn organisatorische skills flink gegroeid, dus hopelijk kan ik daarvan profiteren in mijn rol als secretaris zoutje op de brakke slak dagen. Verder kan ik matig zeilen, maar meehelpen, zonnen en feesten gaat me goed af! Ik zie jullie snel Brak op Slak overdack en na wat waterig tijdverdrijf, al voor vijf weer vol energie in het lijf 

Marije

Penningmeester

Dit jaar mag ik als penningmeester van de Zout de centen gaan beheren, iets totaal nieuws maar een leuke uitdaging met natuurlijk het SLAK als hoogte punt. Ik ben lid van orionis sinds 2016 en sindsdien altijd grote fan geweest van het SLAK en het Skûtsje silen. Van kleins af aan altijd al kijken naar hoe de grote jongens het doen in de SKS, nu super enthousiast om het zelf te mogen doen door mee te varen op de Tiid. Als echte Friezin altijd op het water te vinden in wat voor boot dan ook. Ik heb in ieder geval super veel zin in komend vaarseizoen en om het SLAK dit jaar te mogen organiseren!

Havens en acquisitie

…….

Anne

Wedstrijdcomité

Hoi! Mijn naam is Anne (of Oahne, AT, Tjeerd of ‘’die grote gast’’). Ik ben lid bij Orionis sinds vorig jaar en doe nu samen met de andere leden de ZOUT! Je kan mij altijd aanspreken voor het zeilen. Zelf zit ik bij het skûtsje team en doe ik nog een opleiding als maat en eventueel schipper. Daarnaast sta ik op menig borrel te shinen met mijn vloot Dek, die zul je hoogstwaarschijnlijk altijd horen en zien op de borrel aangezien wij wel van een borreltje houden.

Zelf ben ik bezig met de opleiding oefentherapie en zit ik in het 3e jaar. Daarnaast werk ik als personal trainer en masseur. Dus als je wilt leren hoe je het beste je schouders kan houden bij het vasthouden van een biertje of hoe je een handstand adt moet nemen, hit me up!

Emma

Feest, eten en drinken

Hallo lieve lezers, mijn naam is Emma en dit jaar mag ik de rol van lid feest, eten en drinken in de ZOUT vervullen. Ik ben vaak op het water te vinden en het zeilen gaat me ook redelijk goed af, maar een goed feestje of borrel ben ik ook het liefst #bij. Bootje varen én biertje drinken dus. De perfecte combo. Vol goede moed, hoop ik na het verdriet van SLAK 2020 en het afgelopen corona jaar (waarin we al veelste veel feestjes hebben moeten annuleren) voor jullie op het komende SLAK een knalfuif te organiseren! Verder studeer ik geneeskunde, dus als er iemand crasht tijdens een handstand adt by Anne kan dat gefixt worden 😉 kusje & een pleister er op!

….

Inschrijvingen

…….