Locaties

Locaties

Elk jaar maken we tijdens het SLAK weer gebruik van een aantal prachtige locaties in Fryland. Hieronder geven we per locatie een korte beschrijving van wat je zoal kan verwachten.

Meer informatie over hoe je op de eerste locatie komt vrijdagmiddag? Kijk op de pagina vervoer voor meer informatie.

Balk

Dit jaar zullen we het SLAK aftrappen in Balk. Deze plek is terug van weg geweest, en wat zijn we daar ontzettend blij mee. ‘S avonds de taps al klaar om ons van de eerste gouden drankjes te voorzien voordat we de eerste danspasjes van het weekend wagen en iedereen te zien shinen in hun outfits!

Langweer

Na een flink potje zeilen zullen we op zaterdag ons naar Langweer bevinden. Hier zal het klassieke kadefeest van SLAK weer plaatsvinden, waar we eindelijk weer kunnen roeien met de riemen die we hebben. Na het kadefeest zullen we de plaatselijke kroeg opzoeken om uiteindelijk onze bedjes in de haven weer op te zoeken.

Heeg

Last, but not least; Heeg! Als zeilliefhebber staat Heeg bij iedereen hoog op het lijstje, om na een dag varen toch nog even de ‘Ald Wal in te duiken. De prijsuitreiking hoort bij de ‘Ald Wal, net zoals Friese tequila hoort bij SLAK. En dit maakte heel wat los bij de deelnemers. Op de maandagochtend kan iedereen genieten van het mooie douchehok en konden de echte zeilliefhebbers zelfs nog een dagje zeilen in het perfecte zeilweer.