Locaties

Locaties

Elk jaar maken we tijdens het SLAK weer gebruik van een aantal prachtige locaties in Fryland. Hieronder geven we per locatie een korte beschrijving van wat je zoal kan verwachten.

Meer informatie over hoe je op de eerste locatie komt vrijdagmiddag? Kijk op de pagina vervoer voor meer informatie.

LANGWEER

Dit jaar hebben we besloten om alles om te gooien en het SLAK te beginnen in Langweer. Daar staan ‘s avonds de taps al klaar om ons van de eerste gouden drankjes te voorzien voordat we de eerste danspasjes van het weekend wagen in de Drie Zwaantjes!

BALK

We hebben dit jaar een nieuwe locatie voor het klassieke kadefeest van het SLAK, namelijk Balk! Orionen kennen Balk al redelijk goed, maar voor de rest is het waarschijnlijk best wel nieuw, des te leuk om te ontdekken hoe gezellig het is! Dit pittoreske dorpje is super gezellig, en we gaan het weekend hier super goed beginnen dit jaar! Door het dorp stroomt het mooie kanaaltje, de Luts, dit ziet er super leuk uit maar pas wel op dat je er niet invalt, dat is niet fijn. We gaan de avond beginnen met het kadefeest en hopelijk afsluiten in de Dubbel en Dwars, de leukste kroeg van Balk, hier hebben wij al mega veel zin in!

Heeg

Last, but not least; Heeg! Als zeilliefhebber staat Heeg bij iedereen hoog op het lijstje, om na een dag varen toch nog even de ‘Ald Wal in te duiken. De prijsuitreiking hoort bij de ‘Ald Wal, net zoals Friese tequila hoort bij SLAK. En dit maakte heel wat los bij de deelnemers. Op de maandagochtend kan iedereen genieten van het mooie douchehok en konden de echte zeilliefhebbers zelfs nog een dagje zeilen in het perfecte zeilweer.