Aanmelden

Aanmelden

Ontzettend leuk dat jij en je team mee willen doen met het Skûtsje Lange Afstand Kampioenschap 2023! Het belooft een weekend vol nautische avonturen, dronken zeemanschap en vreugde te worden. De inschrijvingen zullen via een google forms verlopen. In dit formulier vragen we jou en je teamleden om wat informatie, zodat we de inschrijving kunnen afronden.

De uiterste inschrijfdatum is 21 maart 2023! Dien dus graag zo snel mogelijk je inschrijving in. Na ontvangst van een complete inschrijving sturen wij een bevestiging van ontvangst per email. Deze bevestiging betekent nog niet per se dat de inschrijving definitief is.

Na een officiële bevestiging staat het aantal teamleden vast. Zodra de deadline gepasseerd is zullen wij de begroting afronden en de definitieve prijzen per deelnemer vastleggen, waarvan we jullie op de hoogte zullen stellen per email.

Ook verwachten wij nog van ieder teamlid een kopie van jullie ID. Slechts de voornaam, achternaam, geboortedatum en geldigheidsduur zijn van belang voor ons. De rest mag doorgekrast worden indien gewenst (zie onderstaande afbeelding als voorbeeld, je kunt hiervoor het beste de app “KopieID” van de Rijksoverheid gebruiken). De kopieën moeten, in tegenstelling tot hoe het de voorgaande jaren is verlopen, in één document (word document of pdf) geüpload worden in het google forms formulier.

Via onderstaande link wordt je doorgestuurd naar het inschrijf formulier: https://forms.gle/JfX7Ji1zTg5Z3AAr8https://forms.gle/F1U8xdGkKYk7NRgN7

Liefs,
De Zoutwatercommissie der A.S.Z.V. Orionis